FANDOMSi ets aquí és perquè estàs interessat/ada en contribuir a aquest Wiki .

Vet aquí un parell d'explicacions senzilles:

- Per navegar pel wiki:Editar

El nostre wiki té un aspecte com el que ja pots veure. Però aquí tens més detalls:

A la portada trobaràs els enllaços a diferents apartats del Wiki i, a la part superior, l'inici de sessió que la pots fer servir pel Facebook o per un compte de Wikia. Però… NO CAL INICIAR SESSIÓ PER PARTICIPAR!

A cada apartat trobaràs el text de l'entrada, sota el seu títol.

- Per contribuir al wiki:

Només heu de donar-li al botóModifica que trobareu al costat del títol de cada entrada.

- Com editar:Editar

Per editar una entrada de la wiki només cal escriure!!
Ara bé, aquí te poso unes recomanacions:
  1. Comprova què vols escriure (convé que facis primer un esboç a mà!)
  2. Escriu correctament la teva informació: revisa l'ortografia i la gramàtica. Aquesta Wiki la farem en castellà!
  3. Remarca en negreta allò veritablement important i en cursiva les paraules estrangeres o les cites. Per fer això tens els botons superiors.
  4. Afegeix enllaços (mira més avall!) o imatges, vídeos, etc. amb els botons de la dreta.
  5. Categoritza la teva entrada amb les categories existents o crea'n de noves (també està a la dreta): això és important perquè els teus companys vegin la teva contribució! Si parles de fauna , escriu fauna, si parles de flora , posa flora, etc.
  6. Si escrius diversos apartats, utilitza el botó"format" que hi ha al menú superior per seleccionar el format dels encapçalaments i te sortirà (automàticament!) un índex de continguts com el que té aquesta pàgina.
  7. Escriviu un resum explicant què heu editat i perquè (a la dreta, a dalt, marcat en taronja a la imatge). Això és important perquè així sabré què voleu afegir i a l'historial apareixerà el vostre missatge. NO OBLIDIS ESCRIURE EL TEU NOM!
  8. GUARDA (està en taronja a la imatge). Increïble però passa sovint que no guardau!
  9. Revisa que s'hagi publicat com tú volies. Si no, torna a editar.

- Per enllaçar amb altres pàgines part del teu text:Editar

Tria la paraula o paraules que vulguis enllaçar i dóna-li a la cadena que apareix a la part superior del texte en edició (just al costat de la cursiva). Ara te sortirà una finestreta com la que tens aquí al costat:

Si vols enllaçar una pàgina externa, aferres l'enllaç a l'espai superior. Wikia comprovarà que el link funcioni i li dones a "D'acord".

Si el que vols és enllaçar una pàgina del Wiki, només cal que escriguis el nom de l'entrada (per exemple, Fauna ) i, si mentres escrius la reconeix, te sortirà una finestreta emergent amb el títol sencer!

¡Interferencia de bloqueo de anuncios detectada!


Wikia es un sitio libre de uso que hace dinero de la publicidad. Contamos con una experiencia modificada para los visitantes que utilizan el bloqueo de anuncios

Wikia no es accesible si se han hecho aún más modificaciones. Si se quita el bloqueador de anuncios personalizado, la página cargará como se esperaba.

También en FANDOM

Wiki al azar